ZEYNEP'İN GALERİSİ

28 Haziran 2015 Pazar

★HARF HARF BUYUKLERE BOYAMA

Boyama çılgınlığının giderek yaygınlaştığı şu zamanlarda belki sevdikleri için sürpriz yazılar hazırlamak isteyenlerimiz vardır. İşte boyamaların A B C' si...






Merhabalar,


Uzun güzel bir yaz tatili daha başladı... Bu tatilde yapmayı planladığım o kadar çok meşgale buldum ki kendime... Bu tarz işlerle uğraşmaya ilgisi olmayan yakınlarım bana dehşetle bakıyor olabilir :)

Boyama sayfası çizerken işe biraz da fonksiyonellik katalım diye düşündüm. Tamam, deşarj oluyoruz boyarken ama neden boyama koleksiyonumuza ara verip sevdiklerimize yazılı sürprizler hazırlamayalım? Tabi kastettiğim paragraflarca mektup değil :) O biraz bu işten yıldırabilir... Ne bileyim çocuğunuzun odasına ismi olur, sevgiliniz ve sizin adınız/baş harfleriniz olur, düğün arabalarının o arkasındaki klasik gelin ve damadın baş harflerine bile bir güzellik yapabilirsiniz. Belki boyamaları bitirince pvc yaptırarak sağlamlığını arttırabilirsiniz. Önceden de yazmışımdır; boya kalemi olarak detaylar için renk çeşitliliği fazla olan keçeli kalem ya da ince uçlu mürekkepli kalemleri, arka fon için ise kuru boya tercih etmenizi öneririm.

Niyetim tüm harfler bitince bu yayını yazmaktı ama malum detayları çizmek o kadar da kolay olmuyor. Dolayısıyla zaman da uzuyor. Bu nedenle harfleri, sayıları yaptıkça bu yayına eklemeye karar verdim.

Dilerim işinize yarar,

Sevgiler❤






















2 yorum:

  1. Çok güzel bir proje, yarım kalmış olmasına üzüldüm. 3 yaşındaki oğlumun odasına adını boyayıp asacaktım, hem aşinalığı artsın hem de görsellik olsun diye. BA'yı yazdım RIŞ kaldı :( Umarım devamını da getirirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. ÇALIŞMALARINIZI BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİME BOYATTIM ÇOK KEYİF ALDILAR DEVAMINI BEKLİYORUZ.

    YanıtlaSil